VÅRA PASS

Klicka på bilderna för att läsa mer om våra olika typer av pass

HelPepp

HelPepp


Med naturen och den egna kroppen som redskap tränar du både styrka och kondition, träningen passar både träningsvana och nybörjare, alla kan utmana sig på den nivå man befinner sig!

Vi använder varandra som motvikter, men tränar också genom att använda vår egen kroppstyngd. Med din egen kroppstyngd, eller annans, som motstånd är det lätt att anpassa övningarna efter egen förmåga. 


Konditionsövningarna bygger mycket på kortare intervaller och backlöpning där varje deltagare kan anpassa intensiteten efter egen förmåga. Vi jobbar också med andra pulshöjande övningar under passen.


Vi använder det som finns i naturen och varandra som redskap. På ett pass stannar vi och jobbar på olika platser, med olika underlag och terräng.

Vi avslutar HelPepp75 med ca. 10-15 minuter mobilitetsträning som stärker kroppen i olika rörelser och ökar rörelseomfånget, för bättre funktion i vardagen och bättre prestation på träningspassen.

LöpPepp

LöpPepp


Vill du hitta glädjen i löpning och få gemenskap och pepp av en grupp? Då är LöpPepp något för dig!
 

Nybörjare eller van löpare spelar ingen roll, alla är välkomna att löpträna med oss.


På LöpPepp testar vi olika typer av upplägg både vad gäller tempo, sträcka och underlag. Vi hjälper dig att hitta löparglädjen genom att visa hur varierad löpning kan vara, med målet att göra dig till en effektiv, uthållig, skadefri och peppad löpare!

PulsPepp

PulsPepp


I PulsPepp så håller vi oss på samma plats under hela passet och gör korta intervallöpningar varvat med styrka för hela kroppen.


Fokus ligger på puls, men vi jobbar även igenom kroppen med styrkeövningar.


Passet kan beskrivas som intervallträning varvat med styrka, övningarna kommer att variera men vi utmanar alltid hela kroppen och framför allt konditionen!

StyrkePepp

StyrkePepp


I StyrkePepp så håller vi oss på samma plats under hela passet.


På lördagar använder vi ofta redskap såsom gummiband, slamball, battle rope etc. Ibland på lördagar, och alltid på onsdagar och fredagar, så kör vi passen utan redskap.


Fokus ligger på styrka, men vi jobbar även med övningar som får upp pulsen.

Passet kan beskrivas som stationsträning med eller utan redskap, övningarna kommer att variera men vi utmanar alltid hela kroppen!

CirkelPepp

CirkelPepp


I CirkelPepp så håller vi oss på samma plats under hela passet.


Passet kan beskrivas som cirkelträning bestående av övningar för både styrka och puls, övningarna kommer att variera men vi utmanar alltid hela kroppen!

ÖVERSIKTSSCHEMA VECKA 3-25 2024

I vårt översiktsschema ser du en översikt av schemat som gäller vecka 3-25 2024. Vissa pass har fasta dagar och vissa varierar från vecka till vecka, för specifika dagar se veckoschemat nedan. 


Passen på måndagar är alltid HelPepp.


Passen på onsdagar varierar mellan StyrkePepp, HelPepp & CirkelPepp.


Passen på fredagar varierar mellan StyrkePepp, HelPepp & CirkelPepp (udda veckor) och PulsPepp (jämna veckor)


Passen på lördagar är alltid StyrkePepp.


Passen varannan söndagar (jämna veckor) är alltid HelPepp.


Låter det rörigt? Lugn, i veckoschemat nedan och i bokningappen ser du precis vilken typ av pass & vilken plats som gäller!


I veckoshemat nedan eller i vår bokningsapp bokar du även in dig på våra pass. Bokning & avbokning stänger 60 minuter innan passets start.


VÅRA PLATSER

Klicka på en plats för att få fram adressen.

Mellanrum

VECKOSCHEMA & BOKNING

VÅRA LEDARE

Patrik Henriksson

Patrik


Jag har alltid tyckt om att träna i grupp, främst med olika lagidrotter. Då jag under senare år främst har fokuserat på löpning blev du&pepp en perfekt väg tillbaka till gruppträning!

Maria Fabjan-Snickars

Maria


För ett 10-tal år sedan provade jag utomhusträning i grupp första gången och mådde så bra av det! Efter ett par år försvann det och var sedan borta några år tills du&pepp startade där jag varit med från starten och bara älskar det!


Med ett stillasittande jobb inomhus så är det fantastiskt för både kropp och själ att oavsett väder få komma ut i naturen få frisk luft och röra på sig med variation efter egen förmåga med härliga människor!

Hasse Kindahl

Hasse


Jag gillar att röra på mig utomhus och jag gillar samarbete, gemenskap och glada skratt. Allt det får jag med denna typ av träning, där alla är välkomna och tränar utifrån sina förutsättningar och dagsform!

Malin Svalberg

Malin


Jag har tränat regelbundet med du&pepp sedan hösten 2016. Det bästa är variationen på passen och att varje årstid har sin charm.


Även om träningen är tuff och seriös så blir det lättsamt och roligt med ett härligt gäng! Träningen ger mig energi!

Rickard Svalberg

Rickard


Jag gillar att träna ute i den friska luften, du&pepps träning gör en aldrig besviken, stor variation och alla kan träna utifrån sin förutsättning för stunden! Själv tränar jag för att må bra!Malin Sjöqvist

Malin


Jag är en av grundarna i du&pepp och har sedan ungdomsåren alltid varit aktiv i olika lagsporter. När den tiden var över var det enkelheten och närheten till träningen som kom i fokus, att gå utanför dörren för att träna.


Löpning har varit den främsta träningsformen men att träna i grupp är något som jag mår bäst av och får ut mest av så att Sara och jag startade du&pepp är det bästa vi kunnat göra!


Känslan efter ett LöpPepp eller efter ett HelPepp där vi skrattat och kämpat oss igenom passet tillsammans runt i olika omgivningar och årstider gör att jag bara längtar till nästa träningspass!


Sara Sjöqvist

Sara


Jag är en av grundarna till du&pepp och  fastnade för utomhusträning för ett antal år sedan och har inte gått in sen dess...


Allra helst kör jag ett pass med härliga parövningar eller ett svettigt StyrkePepp med redskap i utegymmet. Allra härligast  är det så klart en solig morgon tillsammans med ett stort gäng deltagare, då är träning som bäst!