Träna på jobbet med du&pepp

Vill du ge dina medarbetare den bästa presenten?


Att satsa på friskvård är värdefullt både för arbetsgivare och medarbetare och att träna tillsammans på arbetet har en hel massa goda effekter. Förutom det uppenbara med träningens positiva påverkan på den fysiska och psykiska hälsan så tillkommer det härliga med att kämpa tillsammans som ett team! Peppa och pusha varandra och släppa fokus från arbetet för en stund. Inte sällan är det en hel del skratt under passen, inte så dumt det heller...


Att träna med oss är kul och lättillgängligt, vi kommer till er!


Vi har två erbjudanden till er som företag, självklart är det möjligt att anpassa dessa så att de passar just er arbetsplats.


  • 12 tisdagar (tid efter överenskommelse) med 30 minuters träning i form av puls & styrka, vi kommer till er, inomhus eller utomhus, det väljer ni!

    8400:- ex. moms (upp till 25 personer)


  • 12 tisdagar (tid efter överenskommelse) med 30 minuters mobilitet & rörlighet, vi kommer till er, utomhus när vädret tillåter, annars inomhus. Kräver inte ombyte/dusch.
    8400:- ex. moms (upp till 25 personer)

Vi kan självklart också komma och hålla ett pass och/eller inspiration kring kost på event, kickoff eller dylikt. 


Låter det intressant med träning på jobbet? Hör av dig till oss via vårt kontaktformulär eller maila till hej@duopepp.se.